Hoe gaat het verhuren van een woning in zijn werk?

Uw woning wordt door een van onze medewerkers bezichtigd, gefotografeerd, waarna uw woning met al haar kenmerken gepresenteerd zal worden op onze website. Onze medewerkers zullen uw woning aan geïnteresseerde woningzoekenden onder de aandacht brengen door middel van telefonisch contact en email. Bij Neva Vastgoed zijn wij ervan overtuigd dat uw woning zo goed, zo snel en zo veel mogelijk onder de aandacht gebracht dient te worden om de leegstandperiode van uw woning verkorten.

Op het moment dat wij een geschikte huurder hebben gevonden zullen wij deze aan u voorstellen. Voodat wij een kandidaat huurder aan u voorstellen zullen wij echter de kredietwaardigheid van de persoon in kwestie controleren en nagaan of alle gegevens kloppen. Nadat de desbetreffende kandidaat huurder(s) door u akkoord zijn bevonden, zullen wij overgaan tot de contractondertekening, de financiële afwikkeling en ten slotte de sleuteloverdracht verzorgen. Vervolgens zullen wij binnen 7 werkdagen het gehele dossier met de daarbij behorende betalingen aan u overdragen.

Wilt u een woning verhuren en is uw interesse gewekt? Neem dan contact op via het contact formulier of neem telefonisch contact op via +31 (0) 641295509

Wat gaat Neva Vastgoed doen met uw woningpresentatie?

Uw woning wordt via email vrijwel direct aan ca. 10.000 actieve woningzoekers verstuurd. Naast het feit dat uw woning via onze website wordt aangeboden, zal de woning ook op circa 150 huurwoning gerelateerde websites geplaatst worden, waaronder Pararius, Jaap, Speurders en op onze socialmedia pagina’s op Facebook, Twitter en Linkedin. Daarnaast wordt uw woningpresentatie op gerelateerde zoekwoorden opgenomen in alle grote zoekmachines zoals Google, Bing & Yahoo. Het minimale bereik van uw woningpresentatie is 1 miljoen vertoningen per maand.

Naast het online adverteren plaatsen wij diverse advertenties in verschillende brochures, kranten en tijdschriften en hebben wij een samenwerking met vele studentenverenigingen in Rotterdam. Door uw woning samen met ons te verhuren, kunt u uw woning zeer snel onder de aandacht brengen van vele woningzoekenden in de regio. Deze hebben vaak aangegeven binnen nu en enkele maanden een woning te willen gaan huren in de regio Rotterdam. Op deze manier krijgen wij vrijwel direct respons van geïnteresseerde potentiële huurdkandidaten uit binnen en buitenland voor zowel korte als langere periodes.